Weg van VrijheidWegVrijheid

Als je in je jeugd een aspect niet genoeg geleerd hebt of beschadigingen hebt opgelopen, keert dit proces terug en dan zoek je bijvoorbeeld veiligheid constant buiten jezelf. Met de Weg naar Vrijheid doorlopen we alle aspecten, zoals: veiligheid, verbondenheid, zelfstandigheid, ik en de ander, intimiteit/ seksualiteit, verantwoordelijkheid en vrijheid.

Elke sessie voel je direct verschil!

Ieder kind heeft kernverlangens die het van de ouders wil ontvangen. De ouders zijn nagenoeg niet in staat om aan al deze verlangens te voldoen. Meestal omdat zij deze kernverlangens niet van hun ouders hebben ontvangen. Vandaar dat vrijwel iedereen een aantal van deze kernverlangens tekort komt. Deze zoeken we dan bij een ander en heel vaak doen we dat bij onze partner. Ook kan het zijn dat we in een relatie dezelfde kernverlangens tekort komen en elkaar daardoor opzoeken. Kernverlangens zullen moeten worden aangevuld zodat je deze niet bij een ander zoekt maar aan jezelf geeft.

Wanneer Weg van Vrijheid:
* Als je verlangt naar betere verbinding met jezelf, gezien worden, meer liefde in je leven wilt
* Als je herkent dat je vaak tegen dezelfde patronen en problemen aanloopt en niet weet hoe je dit achter je laat
* Positieve verandering in je leven wilt, zoals een betere relatie, betere baan of persoonlijke ontwikkelingf

Boek een behandeling voor de Weg van Vrijheid hier of bel 06-14599695 voor een afspraak. Kan worden vergoed door uw zorgverzekering. Bel voor meer informatie.

 

Weg van Vrijheid 90 minuten

65.00 P.P.