Eik therapieenneagramfiguren

Eik therapie helpt mensen van A naar B te komen. Het kan zijn dat je een periode niet lekker in je vel zit of dat je tegen patronen loopt en hier verandering in wilt. Met Eik therapie wordt je begeleidt in het proces van positieve verandering in je leven te creeren. Je krijgt inzicht in het waarom je bepaald gedrag vertoont en dit stukje wordt ook geheald. 

 

Het zijn veelal emotionele blokkades die ons ervan weerhouden om bewust te worden van wie we werkelijk zijn. Met de EIK coaching kunnen we de oorzaak van die blokkades opsporen d.m.v. spiertesten en de blokkades weghalen. 

EIK therapie is een zeer effectieve manier om problemen op te lossen. De therapie is ontwikkeld door Willem Jan van de Wetering. EIK staat voor Enneagram Integratie Kunde en heeft het psychologische model Enneagram als basis. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van Thought Field Therapie. Deze therapie is de paraplu waaronder alle therapieën die werken met subtiele energie zijn verenigd. Deze therapieën zijn gebaseerd op het oosterse lichaamsmeridianensysteem, waar energie, gedachten en emoties elkaar ontmoeten. Emoties zijn hierbij het resultaat van de invloed van elektromagnetische energie, gecreëerd door gedachten en de elektrische en chemische veranderingen in het lichaam.

We gaan samen kijken hoe we van de huidige situatie naar de gewenste situatie kunnen komen. Tijdens het coachingstraject wordt de situatie helder en krijg je inzichten in de (on)bewuste motivatie voor bepaalde (overlevings) strategieën. Deze (overlevings) strategieën hadden eerste een belangrijke functie, maar deze heb je nu niet meer nodig. Ze vormen namelijk een blokkade in het komen naar de gewenste situatie.  Tijdens de sessies wordt dit geïntegreerd. Na elke sessie ervaar je dat je oude patronen hebt kunnen loslaten en dat je opnieuw balans hebt in je leven. Het beste is om wekelijks een sessie te doen. Over het algemeen duurt een coachingstraject 6 tot 8 sessies.

 

 Gegarandeerd na elke sessie verschil! 

Onderwerpen waar je voor terecht kunt: burnout, zelfvertrouwen, veiligheid, loopbaan/ carriere, relatie, omgang met anderen, vertrouwen, persoonlijke ontwikkeling, regressie, harmonie terug in je leven, bindings- of verlatingsangst, trauma, in balans komen, afvallen en meer. Het zijn veelal emotionele blokkades die ons ervan weerhouden om bewust te worden van wie we werkelijk zijn. Met de EIK coaching kunnen we de oorzaak van die blokkades opsporen d.m.v. spiertesten en de blokkades weghalen/ healen. 

Kan worden vergoed door uw zorgverzekering. Bel voor meer informatie 06-14599695.

 

  Eik Coaching 90 minuten

65.00P.P.