Ontspannende massage en klachtbehandeling

 

Of je nu last heeft van lichamelijke klachten, een burn-out of gewoon toe bent aan ontspanning. Bij Angelic Wellness kan iedereen terecht voor een goede massage.

 

boek online

 

 

 

 

 

Ontspanningsmassage
De ontspanningsmassage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Een krachtige massage kan versterken en langdurig ontspannen. Na een massage zitten mensen beter in hun vel.
Deze behandeling kan aangevult worden met aromatherapie voor een heerlijke geur beleving.
Sportmassage
De sportmassage helpt de sporter in een goede lichamelijke conditie te blijven. Prestaties worden verbeterd en het voorkomt blessures.
Een sportmassage is niet alleen geschikt voor sporters, ook als niet-sporter kan je veel baat hebben bij een sportmassage! Het is de perfecte massagevorm voor mensen met een fysiek zware baan.
Rug-schouder-nek massage
De meest voorkomende reden om een massage te boeken is ongetwijfeld klachten aan schouders en/of nek. Het is voor veel mensen een plaats waar spanning wordt opgebouwd.
Massage helpt gespannen spieren weer te ontspannen, het verlicht de pijn en maakt bewegen weer gemakkelijker. Deze behandeling is ideaal voor mensen met een kantoorbaan. 

Anti-cellulite behandeling
Deze behandeling is een nieuwe massagetechniek voor plaatselijke figuurcorrectie en een goed alternatief voor liposuctie. Door middel van verschillende massagetechnieken wordt o.a. cellulitis aangepakt zodat de huid strakker en de omvang minder wordt. 
De meest voorkomende probleemgebieden zijn heupen, billen, bovenbenen en buik. Al binnen 3 tot 6 behandelingen kunt u genieten van een gladdere, mooie huid!
Voetreflex massage 
Een heerlijk voetmassage is ideaal voor zwangere vrouwen en mensen die regelmatig koude voeten hebben. De behandeling begint met een aromatische voetenbad, gevolgd door een voetmassage. 
Door de reflexpunten wordt indirect het hele lichaam gemasseerd. Een voetmassage werkt ook erg aardend, hierdoor kunnen spanningen het lichaam verlaten. Koude voeten is vaak een teken van spanning, vandaar dat deze behandeling voor deze doelgroep erg goed is.
Treatment-Banners-Massage.jpg 

 Indiase Hoofdmassage
Bij veel mensen heeft hoofdpijn een groot impact op het dagelijks leven. De hoofdpijnmassage verminderd hoofdpijn en heeft een positief effect op het voorkomen van hoofdpijn.
Bij de hoofdpijnmassage wordt aandacht gegeven aan spieren die niet optimaal functioneren of mogelijk overbelast zijn in de rug, nek en schouders. Ook krijgen de gezichtsspieren alle aandacht.
Chronische pijnklachten massage
Bij Chronische pijnnklachten is vaak al van alles geprobeerd maar verdwijnen de klachten niet of maar tijdelijk. Het   probleem is dat er meestal alleen aan symptoombestrijding wordt gedaan en niet de oorzaak wordt behandeld. 
Het doel van de chronische pijnklachten massage is de oorzaak aan te pakken. Er word daarom naar het geheel gekeken, de cliënt, de situatie en de klachten. 
Cupping massage

Cupping wordt gebruikt om meridianen te behandelen waardoor de doorbloeding in spieren en weefsels sterk verbetert. De cupping dringt diep door tot in de bindweefsel laag en bevordert zo de afvoer van afvalstoffen, spanning en vetweefsel bevordert.

Deze behandeling is aan te raden bij klachten van vermoeidheid en bij  rugklachten. Na een behandeling voelt men zich meteen een stuk beter.