massage 750xnBeleef Angelic Wellness

In Rotterdam Schiebroek bevindt ons mooie wellness centrum. Het aanbod wat Angelic Wellness biedt is verbluffend, allemaal gericht om ontspanning terug te brengen en je weer als herboren te laten voelen. We gaan erui dat lichaam en geest één zijn. DIt betekent dat we niet alleen naar de lichamelijke klachten kijken, maar de mens als totaal. Soms is een massage voldoende om spanning los te laten en soms komt er een stukje therapie bij kijken. Bij Angelic Wellness kunt u voor al uw klachten terecht.

  • Eén van de best beoordeelde massagepraktijken 
  • Uitgebreid scala van massagebehandelingen 
  • Mogelijkheden voor therapie en natuurgeneeskunde
  • Sfeervolle werelds inrichting
  • Elke dag geopend 

 

 


Ons Team

Karin1Mijn naam is Karin van der Bie, ik ben Angelic Wellness in 2013 begonnen met als missie een bijdrage te leveren aan de maatschappij en zo een betere wereld te scheppen. Ik heb hiervoor veel opleiding en kennis opgedaan om zo alle klachten van de mensen te kunnen verhelpen. En dat doe ik elke dag met veel passie.

 

 Met HBO opleiding EIK coaching & therapie en als massagetherapeute doe ik dagelijks mensen helpen hun balans te vinden. Hierin heb ik een ruime ervaring opgebouwd op het gebied van lichaamstherapie, regressie en andere technieken om mensen op fysiek, mentaal, emotioneel te healen.   

 

Bij een gezonde levensstijl horen gezonde producten. In onze praktijk maken we alleen gebruik van producten die 100% natuurlijk en biologische zijn. Door het enthousiasme van onze cliënten hebben we besloten deze producten in onze webshop aan te bieden. Zo kunt u thuis gebruik maken van de kwaliteit van een professioneel wellnesscentrum.

 


Partners

Een bedrijf heb je nooit alleen, er is een heel team dat meehelpt aan Angelic Wellness, van leveranciers, ict'er, elektroservice monteur, samenwerkingen met magazines en vormgevers tot de modellen om massage workshops op te oefenen. Iedereen draagt zijn steentje bij om Angelic Wellness te maken tot wat het is. 

Treatwell          Massagebon      Logo Pure Natural    Ancient Healing