• Blog
enneatypes

We zijn allemaal uniek, toch? Of niet... Uit het gedrag van mensen zijn een aantal basistypes te herleiden. Zo werken persoonlijkheidsmodellen. Het Enneagram is zo'n persoonlijkheidsmodel. Het beschrijft negen types, met hun eigen patronen in hun gedrag. Het is vaak een feest van herkenning. Die perfectionist, die ken je van je werk. De helper is de drijvende kracht in je vriendenkring ... En wat ben je zelf?

4.5 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

flirten per enneatype

Het Enneagram bestaat uit negen typen. Daarnaast zijn zo'n 400 subtypen per type, dus is de variatie op het gedrag wel heel divers. Daarbij heeft iedereen meerdere types in zich en gedragen we ons situationeel ook nog eens anders. Iedereen heeft dus weer een andere manier van reageren en dus ook van flirten. Dat maakt het boeiend en ook complex want er is niet één manier van flirten, maar negen manieren. Graag deel ik een kort overzicht met je.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Gelukkig in 7 stappen

Accepteer jezelf, wees positief, wees tevreden met wat je hebt, stel inspirerende doelen, kies de juiste relaties, blijf leren en doe wat je wilt. Deze zeven stappen brengen je meer geluk, tevredenheid en enthousiasme. Gelukkig leven is een keuze die je zelf maakt.  

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)