• Blog
Voordelen massage gezondheid

Door regelmatig te ontspannen verbeter je je gezondheid, een ontspanningsmassage geeft je gezondheid namelijk een boost.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

massage bij voorjaarsmoeheid
Voorjaarsmoeheid of lentedip zijn geen officiële medische termen maar toch hebben veel mensen er last van. De lente met zijn groeikracht komt in de natuur al op gang maar mensen met voorjaarsmoeheid kunnen niet mee in dit ritme. Men ervaart niet méér energie dit blijft juist achter.
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

menstruatieklachten massage

Tijdens je ongesteldheid heb je regelmatig afspraken die je opnieuw moet plannen vanwege het maandelijkse kwaaltje waar wij vrouwen allemaal mee te maken hebben, de menstruatie. In de praktijk krijg ik ook wel eens de vraag of massage wel kan tijdens deze periode. Het antwoord is "ja, massage biedt juist verlichting in deze periode."

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

massage bij RSI

Het menselijk lichaam is niet geschikt om gedurende een langere periode statisch werk te verrichten. RSI wordt vaak veroorzaakt door een combinatie van overmatig gebruik, voortdurend terugkerende bewegingen en een eenzijdige, belastende houding. Vermoeidheid en werkstress spelen hierbij een belangrijke rol. Massage speelt een belangrijke rol in het herstellen van RSI-klachten.

4.5 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

enneatypes

We zijn allemaal uniek, toch? Of niet... Uit het gedrag van mensen zijn een aantal basistypes te herleiden. Zo werken persoonlijkheidsmodellen. Het Enneagram is zo'n persoonlijkheidsmodel. Het beschrijft negen types, met hun eigen patronen in hun gedrag. Het is vaak een feest van herkenning. Die perfectionist, die ken je van je werk. De helper is de drijvende kracht in je vriendenkring ... En wat ben je zelf?

4.5 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Rozemarijnolie

Rozemarijn is een geweldig kruid met meerdere toepassingen. De bladeren zijn eeuwen lang gebruikt in de traditionele geneeskunde. Rozemarijn staat bekend om het verbeteren van het geheugen. In het oude Griekenland, zetten studenten vaak takjes rozemarijn in hun haar bij het ​​studeren voor de examens. Een verwijzing naar rozemarijn is ook te vinden in Shakespear’s Hamlet, wanneer Ophelia verklaart: ‘Er is rozemarijn, dat is voor de herinnering: bid, heb lief, herinner.’

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Massage bij slapeloosheid

Iedereen slaapt weleens een keertje slecht, maar er zijn ook veel mensen die last hebben van chronische slapeloosheid. Een vervelende kwaal, die negatieve gevolgen kan hebben voor de gezondheid. Tijdens de slaap vinden er namelijk essentiële herstelwerkzaamheden plaats in lichaam en geest. In veel gevallen kan massage uitkomst bieden.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

flirten per enneatype

Het Enneagram bestaat uit negen typen. Daarnaast zijn zo'n 400 subtypen per type, dus is de variatie op het gedrag wel heel divers. Daarbij heeft iedereen meerdere types in zich en gedragen we ons situationeel ook nog eens anders. Iedereen heeft dus weer een andere manier van reageren en dus ook van flirten. Dat maakt het boeiend en ook complex want er is niet één manier van flirten, maar negen manieren. Graag deel ik een kort overzicht met je.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Pagina 1 van 2