Hamam behandelingHamam2

Hamam is een bijzondere Oosterse reinigingsritueel is een combinatie van een scrub en een massage met olijfzeep. Vervolgens krijgt een Ghassoul lichaamspakking. Na afloop wordt u ingesmeerd met echte Argan Oil en zult u zich als herboren voelen!

Oorsprong van de Hamam

De Hamam komt oorspronkelijk uit het Midden Oosten en is te vergelijken met de oud-Romeinse badhuizen. De behandeling vindt haar oorsprong in de tijd van de profeet Mohammed. Hamammassages verlopen volgens een zeer oude techniek en traditie. Hygiëne is hierbij erg belangrijk, aangezien de Hamam behandeling erop gericht is dat het lichaam na de reiniging weer helemaal schoon is. Letterlijk betekent Hamam: een warme plek waar water in overvloed stroomt.

Hamam bij Angelic Wellness                        

U komt in een sfeervolle massagekamer terecht. Vervolgens neemt u plaats op een warme, massagetafel. Ligt u comfortabel, dan wordt het lichaam overspoeld met warm water. Uw lichaam wordt gescrubd en alle dode huidcellen worden grondig verwijderd. Nadat uw lichaam is afgespoeld met nog meer warm water wordt uw lichaam ingezeept met olijfzeep. Na het masseren met het voedende zeepschuim eindigt het ritueel met een afspoeling met warm water. Een heerlijk gevoel! Vervolgens krijgt een Ghassoul lichaamspakking. Deze werkt detoxend voor lichaam en geest. Na afloop wordt u nog eens ingesmeerd met echte Argan Oil.

Uw hamam behandelingbel 06 - 14 599 695 voor een reservering.

Indien u zwanger bent kunt u deze behandeling helaas niet ondergaan

Hamam behandeling 65 minuten       
55.00 P.P.