Extra'sExtras2

Als u uw massagebehandeling wilt uitbreiden dan kan dit met de volgende 

Lichaamspakking

Lichaamspakking is heel ontspannend voor lichaam en geest. Lichaamspakking bevatten heilzame substanties, het zorgt voor nieuwe energie en verstevigt de huid. Het werkt effectief en geef direct een voelbaar resultaat. Ze kunnen in ongeveer één uur de stofwisseling van uw gehele lichaam ontgiften, stimuleren, voeden en verzorgen.

Na ongeveer 20 minuten in de pakking te hebben gelegen, voelt u zich zeker weer als herboren. Kan ook als losse behandeling

 

Metamorfose Massage 

Een metamorfose massage helpt je om in jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie je ten diepste bent. Als je je kwaliteiten en talenten gaat ontdekken en je belemmeringen onder ogen kunt zien, kun je worden zoals je bedoeld bent. Dit gebeurt door een liefdevolle aanraking.

 

Oorkaarsen

Oorkaars therapie is een oeroude therapie. Het is een aanvullende therapie met een zeer brede werking, die gebruikt kan worden in het verbeterproces van allerlei oor-, neus-, keelklachten en (andere) hoofdklachten, zoals migraine. De therapie houdt in dat de oren gereinigd worden met behulp van een, speciaal voor dit doel, vervaardigde holle kaars.

 

Reiki 

Reiki is een Japans woord, dat de energie (Ki) aanduidt die alle leven in stand houdt. Het is de benaming voor een alternatieve geneeswijze waarbij via handoplegging universele levensenergie wordt overgebracht van de therapeut naar de patient. Door deze universele energie worden overbodige blokkades opgeven zodat de energie in het lichaam weer gaat stromen.

 

Reserveer direct