Anti-cellulite behandelinganti cellulite behandeling2

Deze behandeling is een nieuwe massagetechniek voor plaatselijke figuurcorrectie en een goed alternatief voor liposuctie. Door middel van verschillende massagetechnieken wordt o.a. cellulitis aangepakt zodat de huid strakker en de omvang minder wordt. De meest voorkomende probleemgebieden zijn heupen, billen, bovenbenen, armen en buik.

Voor een strakkere, gladde huid

De huid wordt gemasseerd met stevige en diepe massagetechnieken (bindweefselmassage) om de bloedcirculatie weer op gang te brengen zodat de afvalstoffen, die zich in de vetcellen ophopen worden afgevoerd. De massage wordt afgesloten met een afslankpakking, deze zorgt ervoor dat onderhuidse vetcellen en afvalstoffen worden afgebroken. Hierna krijgt nu nog een heerelijk nabehandeling met een voedende, mineraalrijke creme.

Een anti-cellulitis behandeling helpt het lichaam daardoor te reinigen van gifstoffen waardoor je meer energie krijgt. Resultaat: een strakkere huid, verminderde cellulitis en een fitter en energieker gevoel. Uit onderzoek is gebleken dat het gemiddelde omvangsverlies 12,5 cm was, dit is één tot twee kledingmaten kleiner. De inhoud van de anti-cellulite behandeling wordt in overleg met u afgestemd. GEGARANEERD RESULTAAT OF UW GELD TERUG!

De behandeling van 70 minuten is de voor of achterkant en bij 90 minuten is het de voor en achterkant. Het maximum aantal behandelingen is 10 maal. Een voordelige rittenkaart is mogelijk. Uw anti-cellulite behandeling kunt u hier boeken of bel 06 - 14 599 695.

Indien u zwanger bent kunt u deze behandeling helaas niet ondergaan

         Anti-cellulite beh. 75 minuten               Anti-cellulite beh. 90 min. (voor en achter) 
 70.00P.P.                                                  90.00P.p.